Ponedeljak 17. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Petak 21.03.2014.
18:11
Beta A
Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Devenport izjavio je u Novom Sadu da je situacija u Ukrajini iz ugla EU veoma ozbiljna, te da će zato očekivati od svih članica i zemalja-kandidata da je tako posmatraju, uključujući i Srbiju. Uh! S jedne strane, "braća Rusi" a sa druge, Evropska unija (kojoj teži) i slična situacija s Kosovom.....
Petak 21.03.2014.18:10
89. је минут и велика шанса за Вучића да западњацима завуче под пречку. Нека му Господ подари разума и мудрости и да се окрене вековној српској браћи. Амин, Боже дај.
Petak 21.03.2014.19:14
Sotona na razne načine i ucene pribavlja sebi većinu; prijatelj si moj ako poštuješ moje želje. Ovaj svjet ne poznaje Božije Zapovjesti; zato su sotonski mehanizmi normalna pojava.
Petak 21.03.2014.19:19
Po sotonskom moralu; ne možeš biti u pravu ako nemaš većinu. Ako imaš većinu a nisi po volji glavnoj sotoni opet nisi u pravu.
Petak 21.03.2014.19:26
Svako ko ne poštuje Božije zapovjesti ponaša se kao zvjer; zasniva svoju sreću na tuđoj nesreći i svoju dobit na tuđoj šteti
Petak 21.03.2014.20:48
Ne pomaze nista, on je od kako je ubacen vec postigao 5 auto-golova, tupavi navijaci samo ne primecuju njegov zadatak. Ne pomaze tu ni bog, jer kod njega razuma i mudrosti nema. Braca mu Srbi nisu, niti bili.
Petak 21.03.2014.19:00
a srbija, nekim čudom, ni kriva ni dužna - ipak ima šansu da se KONAČNO deklariše kao predstraža da ne kažem "outpost" Rusije... pa ako treba da mremo - bar da znamo da to radimo na pravoj strani....
Petak 21.03.2014.18:21
Sve naopako po nas mamu mu jbem, devedesetih patritska vlast, mi uz Ruse, oni nas se odrekose, i ostavise da nas bombarduju. sada Rusija jak i silna, svi strepe od njih, mi na celu Srbije najgori izdajnicki talog u njenoj herojskoj istoriji.beze od Rusa, idu raspadajucem Nato, i ekonomski skoro unistenoj EU....pa al smo baksuzi..nema dalje........bice nas sad sramota kad ovi iz beograda uvedu sankcije i osude Rusiju.
Petak 21.03.2014.19:47
Ako ne budemo pametni nahebali smo, a jesmo. Jednostavno , kad bi bilo normalnih kod nas, treba reci : Rusi su samo vratili svoje, oteto od jednog Ukrajinca ( Hruscov) jednim ptezom olovke. Mi njih shvatamo i nadamo se da cemo i mi jednog dana vratiti oteto (samo sto je nase oteto ubijanjem srpske dece). E u tu EU mi idemo, otvoreno i krvnicko gazenje naroda koji ne misle kao oni. To je demokratija, kad moras da mislis i radis kako gazda kaze.
Petak 21.03.2014.20:33
Ovo je povoljno za Srbiju; neka kažu i jednima i drugima i to javno; sve vaše što nije protiv Božijih Zapovjesti to smo obavezni da podržimo a sve vaše što je protiv Božijih Zapovjesti to nemamo pravo da podržimo. Božije Zapovjesti su prijatelj i Evropi i Rusiji i Srbiji i svima drugima. Pošto su i jedni i drugi ubjeđeni da su u pravu; onda im ovo rešenje i jednima i drugima najviše odgovara. A već je vreme da ljudi upoznaju Božije Zapovjesti.
Petak 21.03.2014.20:42
Koliko poštuješ Božije Zapovjesti toliko si pozitivan, koliko gaziš Božije Zapovjesti toliko si negativan, pravilno ponašanje izaziva dejstvo pozitivnih sila, pogrešno ponašanje izaziva dejstvo negativnih sila, pozitivne sile djeluju u korist vječitog života, negativne sile djeluju u korist haosa i propasti, ceo svjet je zalutao i srlja u propast.
Petak 21.03.2014.18:24
Izjasnice se Srbija ali kako?..nedaj Boze da se postidimo stava srpske Vlade po ovom veoma znacajnom pitanju. Ali evo i jedan tekst jednog vrlo umnog covjeka, preporucujem procitati; Srbija bi ulaskom u EU postala “anus naduvanog Brisela za ispuhavanje“ – nikada uvažena članica! Link: http://www.intermagazin.rs/srbija-bi-uulaskom-u-eeu-postala-anus-naduvanog-brisela-za-ispuhavanje-nikada-uvazena-clanica/
Petak 21.03.2014.19:00
M. Devenport je samo apartcik koji naravno vrsi duznost svojih nalogodavaca , NATO - FUKARA i ZLIKOVACA KOJI DRSKO I AROGANTNO UCENJUJU I PONIZENU SRBIJU. Ali "novi VOZD" Srba – A. Vucic i ostali, sredice nam opet situaciju.
Petak 21.03.2014.19:42
Treba reći ovo: NAROD JE TRAŽIO I DOBIO ONO ŠTO JE ŽELIO, A RUSIJA PRIHVATILA ŽELJU OGROMNOG BROJA RUSKOG ŽIVLJA NA KRIMU. MI TO PRIZNAJEMO, IAKO NDKOSOVO NE PRIHVATIMO, JER JE KOSOVO S METOHIJOM NEOTUĐIVI DIO SRPSKOG RODA KAO ŠTO JE KRIM RUSKOG.
Petak 21.03.2014.21:19
Onda cemo videti sa kim stvarno imamo posla u Srpskoj vladi! Jako nezgodan trenutak za buducu vladu.
Petak 21.03.2014.21:28
Наши че као и увек, мимо воље народа, забити нож у леђа свом брату. Још че да кажу даје то за наше добро. Срамотимо се од када постојимо!!!
Petak 21.03.2014.21:43
Srbija kaze,posto sam i sama bila pod sankcijama,posto sam bila bombardovana,posto mi je oduzeta nasilno teritorija koja je srce moje drzavnosti kroz vekove,nemoralno i neeticki je traziti od mene da se izjasnjavam po tom osnovu.Srbija nikad i prema nikome nece uvoditi sankcije zbog svoje proslosti!
Petak 21.03.2014.22:36
Ovaj smrad nas nije pitao šta mislimo o odcepljenju Slovenije, Hrvatske, Bosne, CG, da ne spominjem Kosovo....! A sada kao treba da mislimo...., mislimo da s nama brišete cipele, mamu vam .....!!!
Subota 22.03.2014.15:05
AMAN DOSTA BRE VIŠE-odosmo u EAEU "Napominjujući da EU očekuje da Srbija"......a šta Srbija da očekuje od EU, samo još novih i novih uslova...kao zemlja kandidat NEMAMO NIKAKVE PRAVNE OBAVEZE da podržavamo stavove EU što se tiče spoljne politike jer nigde ne piše da ćemo ući ili da će vas biti kada budemo sazreli da uđemo (Turska čeka kao kandidat od 14. aprila 1987.)samo nastavite tako ionako ste dojadili više i bogu i ocu i odosmo u EAEU (Evroazijsku ekonomsku uniju) koja počinje da funkcioniše od 2015. (interesovanje pokazali čak i Turska, Grčka i Izrael), od vas ćemo pokupiti sistem vrednosti, organizaciju i navike (koje ionako nedostaju Srbiji),a sa vama ćemo ostati u dobrim odnosima (a
Subota 22.03.2014.15:13
"Napominjujući da EU očekuje da Srbija"......a šta Srbija da očekuje od EU, samo još novih i novih uslova...kao zemlja kandidat NEMAMO NIKAKVE PRAVNE OBAVEZE da podržavamo stavove EU jer nigde ne piše da ćemo ući ili da će vas biti kada budemo sazreli da uđemo (Turska čeka kao kandidat od 1987.)samo nastavite tako ionako ste dojadili više i bogu i ocu i odosmo u Evroazijsku ekonomsku uniju koja počinje da funkcioniše od 2015. (interesovanje pokazali i Turska, Grčka i Izrael), od vas ćemo pokupiti sistem vrednosti (koje ionako nedostaju Srbiji),a sa vama ćemo ostati u dobrim odnosima (ako uspete da prebolite taj poraz) i tapšati vas po ramenu kao i vi nas (učili smo vašu školu)
Četvrtak 27.03.2014.22:32
ovde na portalu ima budala koliko ti kur.c hoce a onaj decoo,vuk_iz_ljubuskog,tanasko,rasinsko_toplicki_Korpus i mnogi drugi su negde pravi srbi kad citas njihove komentare a nekada su govna brate do jaja, samo kenjaju o nekakvom kostunjaki(KOSTUNICI) a upravo je to govno i doteralo srbiju tu gde je jer on je doveo ono govno djindjica na vlast kao i dinkica djelica (bisera iz francuske) labsusa tadica ustasu i ostalu gamad dosovsku koja je unistila srbiju do korica a sada krivite vucica za izdaju koji je takoreci dosao na svrsen cin. sto vas vise neko jebe vi mu se vise poturujete i nudite mu i dupe i Usta budale tupave mislite prvo svojom glavom a ne kurcom.
Četvrtak 27.03.2014.22:42
a ovi natovci i ova siptarska i ustaska govna neka idu na njihove portale i neka tamo smrde i mazu govnima njihove dnevnike a ne lepe se po srpskim portalima ko muve na govno a kazu nevole srbe a nemozu bez nas ni da pisaju kako treba zato sto nemaju sucim jer nemaju ni kurca ni jaja samo imaju jezik do dupeta da se mogu njime lizati po zadnjici umesto toalet papira. jebo vas nas mrtav Kralj sto vas nije proterao u pizdu materinu odale ste podolazili

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)